Alle technische maatregelen die ervoor zorgen dat informatie binnen uw organisatie veilig is en blijft. De integriteit van uw data blijft gewaarborgd; enkel en alleen bevoegden hebben toegang.

 

Wie heeft er toegang tot welke data? Wat mag diegene met die data doen? Hoe houdt u virussen en spam buiten de deur? Zomaar wat vragen die allemaal betrekking hebben op hetzelfde onderwerp: een veilig netwerk.  Bij het inrichten van een veilig netwerk zijn de volgende punten van groot belang:

  • Content security
  • Endpoint security
  • Data loss & -leak prevention
  • Network security

Het beveiligen van uw data is nodig, dat weet iedereen. Maar hoe bewust bent u zich van de gevaren? Welke gevolgen hebben verlies of misbruik van uw data voor uw organisatie? NMA ICT Solutions beveiligt uw netwerk; zaken als identificatie, toegangsauthenticatie, authorisatie en integriteit van data worden voor u gewaarborgd.

Neem geen risico waar u als organisatie later spijt van krijgt en vraag ons om een veiligsheidsadvies. Vul het contactformulier in aan de rechterkant van deze pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.