ICT is een noodzakelijkheid. Systemen of software die voor de bedrijfsvoering van belang, of misschien zelfs onmisbaar, zijn moeten worden onderhouden. Wij helpen u een stabiele omgeving te hebben.

 

U kunt zich afvragen of u alle belangrijke systemen kunt (en moet) monitoren en beheren; en of dat soort repetitieve werkzaamheden leuk zijn om te doen. Als wij in het weekend zien dat er iets mis gaat met een database, kunnen wij direct actie ondernemen. Dan is er geen vertraging op maandagochtend als medewerkers een applicatie willen gebruiken waarvan de database plat ligt. U wilt dat het gewoon werkt! NMA ICT Solutions draagt zorg voor uw ICT-omgeving, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij houden uw netwerk op afstand in de gaten en grijpen preventief in bij dreigende storingen of andere problemen. Ook beschikken wij over een professionele service desk die voor u klaarstaat om bijvoorbeeld uw medewerkers te ondersteunen.

Vraag ons naar de verschillende servicemogelijkheden. Op basis van uw ICT-omgeving, wensen en behoeften bedienen wij u met een advies op maat. Vul het contactformulier aan de rechterkant van deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.