Wie wij zijn

NMA ICT Solutions: wie wij zijn..

NMA ICT Solutions is sinds haar oprichting in 1997 uitgegroeid tot een maatwerkspecialist in automatisering. Ons bedrijf telt ruim zestig werknemers, verdeeld over de hoofdvestiging in Nijmegen en een vestiging in Tilburg. Onze medewerkers ontnemen u met veel toewijding de zorg over uw automatisering, zodat uw organisatie zich kan richten op haar ‘core business’.

NMA ICT Solutions is een bedrijf dat u kunt herkennen aan haar klantgerichtheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Graag willen wij met u een relatie aangaan voor de lange termijn, op basis van wederzijds vertrouwen en kwaliteit.

NMA ICT Solutions: wat wij u bieden…

NMA ICT Solutions is al ruim een decennium actief als een betrouwbaar ICT partner van vele organisaties. Wij zijn in staat om u te voorzien in oplossingen voor al uw automatiseringsvraagstukken:

  • Printing oplossingen
  • Service & support
  • Specifieke bedrijfssoftware
  • Complete ICT omgevingen
  • Specialistische oplossingen
  • Inventarisatie van uw wensen en een bijbehorend advies

Het grootste voordeel dat wij u bieden, is het feit dat al uw ICT oplossingen zich bij ons onder één dak bevinden. Hierdoor hebt u altijd één vertrouwd aanspreekpunt dat exact op de hoogte is van uw bedrijfssituatie en de bij u geïmplementeerde oplossingen. Dit stelt ons in staat sneller en efficiënter op te treden bij eventuele problemen, wat u weer kostbare tijd bespaart.

Kijk voor meer informatie op onze website!

Bookmark and Share