Lunch & Learn Kennissessies 2010


NMA ICT Solutions nodigt u uit voor de kennissessies in Nijmegen en Tilburg. Experts informeren u over de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied én wat deze voor uw organisatie kunnen betekenen.

Lunch & Learn Kennissessies zijn succesvolle, korte maar krachtige sessies waarbij experts u informeren over de nieuwste oplossingen. Ondertussen geniet u van een heerlijke lunch. Wij vinden interactiviteit tijdens de sessies belangrijk en gaan daarom graag, aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden, dieper in op vraagstukken die spelen binnen uw organisatie.

Een bezoeker van een vorige editie verwoordde het als volgt: “In korte tijd ben ik bijgepraat over een thema dat actueel en waardevol is voor mijn organisatie… en een broodje moet ik toch eten!”

Deelname is geheel gratis!

 

De kennissessies vinden plaats in onze hoofdvestiging te Nijmegen en in ‘De Postelse Hoeve’ te Tilburg en worden gepresenteerd door NMA ICT Solutions en partners Microsoft, VMware, VizionCore, Dell en Symantec.

Maak gebruik van deze waardevolle mogelijkheid. Laat u vrijblijvend informeren en uw organisatie hier de vruchten van plukken. Bekijk hieronder de onderwerpen en meld u nu aan voor onze Lunch & Learn Kennissessies!

 
 Lunch & Learn Kennissessies                         Nijmegen                                     Tilburg       
Gevirtualiseerd…. en nu? 30-09-2010  29-09-2010
                                                                                                             
Alles is vervangbaar… uw data niet! 07-10-2010  14-10-2010
     
Doe waar u goed in bent. 28-10-2010  03-11-2010
     
Uw ICT de deur uit! 18-11-2010  24-11-2010
     

Nijmegen - Bijsterhuizen 30-13 - Wijchen      |      Tilburg - De Postelse hoeve - Dr. Deelenlaan 10 - Tilburg

Bookmark and Share

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,