Diverse vacatures

 

NMA ICT Solutions is volop in beweging!
We zoeken naar 2 nieuwe collega’s:

  • Technisch Consultant Datacenter

Ben jij degene die altijd voorop wil blijven lopen in de ontwikkelingen rondom Managed Cloud Computing?

Door de toenemende vraag naar onze Hosting Solutions zijn wij momenteel voor onze hoofdvestiging in Nijmegen op zoek naar een ervaren Project Engineer / Technisch Consultant om ons team te komen versterken. Hij of zij is in staat om complexe IT-omgevingen te overzien en de impact van ‘Changes’ en migraties op een virtuele totaalomgeving goed in te kunnen schatten. Wij zoeken een technisch talent met veel kennis en projectervaring in Microsoft (AD en Exchange 2010) en VMWare, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel in zijn/haar genen. De werkzaamheden zullen bestaan uit het inrichten, implementeren en beheren van virtuele klantomgevingen en van het datacenter als geheel.

  • Planner

Je bent de luchtverkeersleider die met beide benen op de grond staat en zorgt voor een nauwkeurige planning van de werkzaamheden.

Deze bestaan uit regulier beheer, incidenten en projecten. Je uitstekende communicatieve vaardigheden zorgen voor een perfecte afstemming met de klant en je hebt het vermogen om situaties te overzien en hier snel op in te spelen. Heb je enige ervaring dan is dat meegenomen, maar heb je de passie, dan heb je een streepje voor.

Reacties kun je richten aan Marieke Kerkhoff (marieke.kerkhoff[at]nma-ict.nl).

Staat jouw functie er niet bij, maar denk je het verschil te kunnen maken voor NMA ICT Solutions? Een open sollicitatie is altijd welkom!

Bookmark and Share

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,