Dé ICT-partner voor het groot MKB in de regio’s Nijmegen en Tilburg

NMA ICT Solutions is sinds haar oprichting in 1997 uitgegroeid tot een ICT-dienstverlener die u met hoogstaande oplossingen kan ontzorgen. Wij dragen de zorg over uw ICT-omgeving zodat u en uw medewerkers zich volledig kunnen richten op de hoofdactiviteiten.

Ons bedrijf bestaat uit zo’n 70 medewerkers, verdeeld over de hoofdvestiging in Nijmegen en een vestiging in Tilburg. U kunt NMA ICT Solutions herkennen aan haar klantgerichtheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. Graag willen wij met u een relatie aangaan voor de lange termijn, op basis van wederzijds vertrouwen en kwaliteit.

Wij beschikken over specialisten voor iedere laag van uw ICT-omgeving. Zij denken met u mee en dragen oplossingen aan die uw organisatie structureel verder kunnen helpen. Om het voor u overzichtelijk te houden hebben we onze oplossingen verdeeld in een aantal groepen:

 • Platforms & Storage
  Uw onderliggende ICT-infrastructuur, die ervoor zorgt dat uw medewerkers informatie kunnen opslaan, raadplegen en verwerken.
 • Secure Networking
  Alle technische maatregelen die ervoor zorgen dat informatie binnen uw organisatie veilig is en blijft. De integriteit van uw data blijft gewaarborgd; enkel en alleen bevoegden hebben toegang.
 • Messaging & collaboration
  Voorzieningen in de ICT-omgeving die er voor zorgen dat uw medewerkers gebruik kunnen maken van gedeelde informatie en online kunnen samenwerken.
 • Clients, access & application delivery
  De wijze waarop uw medewerkers toegang hebben tot informatie en de wijze waarop deze informatie aan hen wordt aangeboden.
 • Managed Services
  Een uitgebreid portfolio aan ICT diensten.
 • Hosting Solutions

Missie
Bij NMA ICT Solutions dragen wij zorg voor de totale ICT-omgeving van bedrijven, overheden en andere organisaties.
Als team stellen wij onze klanten centraal en stellen wij hoge kwaliteitsnormen aan onszelf. Wij zorgen er iedere dag voor dat onze klanten zich volledig op hun hoofdactiviteiten kunnen richten. Inventarisatie, advies, implementatie en beheer, vormen samen met het leveren van producten van gerenommeerde partners de basis voor onze oplossingen.

Visie
Onze verwachting is dat het ICT gebruik bij bedrijven, overheden en andere organisaties de komende jaren zal blijven toenemen. ICT omgevingen worden complexer en continuïteit en veiligheid zullen van levensbelang blijken. Meer dan ooit is er behoefte aan een ICT partner; een consultant, een oplosser. Een partner die uitblinkt op het dienstverlenende vlak, en in staat is om een lange termijn relatie aan te gaan op basis van kwaliteit en vertrouwen. Meer dan ooit is er behoefte aan een partner als NMA ICT Solutions.